Delta Lukavac: Umjesto škrabotina mi ćemo finansirati crtanje grafita ili umjetničkog djela

Delta Lukavac: Umjesto škrabotina mi ćemo finansirati crtanje grafita ili umjetničkog djela

Nakon što smo juče objavili članak da su nepoznati vandali išarali fasadu na novoizgrađenim fasadama u Titovoj ulici, danas smo razgovarali sa vlasnikom lukavačke kompanije Delta Consulting & Engineering koja je izgradila pomenute garaže.

– Pokrenuli smo i danas odlučili da zaustavimo potragu za maloljetnim licima koja su uništila fasadu na novoizgrađenim garažama. Razumijem da su u pitanju djeca, dječiji hir ili šta već, ali mislim da se na drugi način može iskazati kreativnost. Izjavio je za naš portal direktor Delta Consulting & Engineering, Amar Memić.

Razlog zbog kojeg se odustalo od potrage za maloljetnicima je vrijedan svake pohvale:
– Želio bih ovim putem da pozovem sve umjetnike da dođu u našu kancelariju sa prijedlogom izgleda grafita na garažama. Izradu najzanimljivijeg prijedloga će u potpunosti finansirati naša kompanija jer želimo da našu fasadu krasi nešto lijepo a ne obične “škrabotine” kojim su prekrivene zgrade u cijelom gradu. Izjavio je direktor kompanije Delta Consulting & Engineering, Amar Memić.

delta

Svi koji imaju ideju ili su spremni iscrtati zid novoizgrađenih garaža mogu se javiti u kancelariju kompanije Delta Consulting & Engineering u ulici Branilaca Bosne bb, koja će finanisirati izradu grafita.

Kvalitet je naš prioritet!

Delta Group

Društvene mreže

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Izrada i održavanje © 2021 | Mono Digital