IZABERITE SPRAT

Delta Group Lukavac počela je gradnju dvije nove zgrade u Milerovoj ulici u Lukavcu, a prodaja stanova je počela.

Poslovni objekat se sastoji od prizemlja i 9 spratnih etaža i 88 stanova u zgradi Delta 4, kao i 60 stanova u zgradi Delta 5. Kao i uvijek do sada kada je Delta Group u pitanju, prvi kupci imaju mogućnost najpovoljnije kupovine i izbora stanova.

Napominjemo da će i ove zgrade biti izgrađene od najkvalitetnijih materijala i u skladu sa najvišim standardima savremenog dizajna, koji ovim domovima pružaju osjećaj istinske prefinjenosti.

Također, biće jedinstvene od ostalih zgrada u Lukavcu jer će sadržavati:

Zaboravite na nestašicu vode

Zgrada će posjedovati vlastiti rezervoar za vodu koji je u slučaju nestanka vode dostatan za 24 sata kontinuiranog snadbijevanja zgrade.

Zaboravite na strah od lifta

U zgradu je ugrađen inoksni lift marke Schindler 3300, smješten u zelenoj zoni klase A i kreće se brzinom od 1,6m/s što je ujedno i najbrži lift u Lukavcu. Isti lift se nalazi u Delta City zgradama. Nosivost lifta je 675kg i prima 9 osoba.

Zaboravite na buku od komšija

Zidovi između stanova, stepenišni prostor i prostor za lift su projektovani u duplim zidovima, debljine 30 cm, kako bi se osigurala maksimalna zvučna izolacija.

Zaboravite na vanjsku buku

Vanjska stolarija je od PVC profila Gaelan, šestokomorna sa troslojnim „termo lowe“ staklom i ugrađenim aluminijskim roletnama.

Zaboravite na provalnike i lopove

Svaka stambena jedinica dobija visokokvalitetna protivprovalna vrata.

Mogućnost vizualizacije!

Zaboravite na dizajn iz „80-tih“god.prošlog stoljeća – pregledajući tlocrtna rješenja, kupci imaju mogućnost vizualizacije stana kao i aktivno učešće u odabiru podnih i zidnih pločica, tarket podova te sanitarne opreme.

Ne zaboravite na nevjerovatnih deset godina garancije na zgradu!