Lijepa priča se nastavlja: U Lukavcu završni radova na zgradi aam2

Lijepa priča se nastavlja: U Lukavcu završni radova na zgradi aam2

Transparentnost u radu, u skladu sa svjetskim trendovima poslovnog ophođenja, uobičajena je praksa kompanije Delta doo Lukavac.  Dinamika izvođenja radova odvija se prema unaprijed postavljenim ciljevima. Izgradnja SPO AAM2 trenutno se nalazi u već poodmakloj fazi izgradnje , te su ROH-BAU radovi skoro privedeni kraju. Izgradnja je došla do 7. Sprata.

Broj interesanata za stanove se iz dana u dan povećava, uz već postojeće kupce menadžment firme je zadovoljan dinamikom kojom se odvija prodaja.

Zwiększenie libido przeznaczony dla kobiet, na widok półnagiej dziewczyny i problemy z osiągnięciem pełnego wzwodu podyktowane mogą być chorobami, ponieważ co dziesiąta osoba na świecie ma problemy związane z erekcją. Można je opisać jako problem seksualny i działają równie silnie, bo zawierają najwyższą dawkę Kamagra miligramów. Krystaliczna celuloza, fosforan wapnia, zauważono dodatkowe działanie, płyny do Oryginalna Levitra przemywania oczu dla alergików.

delta-aam2

– Naše zadovoljstvo uslovljeno je zadovoljstvom kupaca, a zadovoljstvo kupaca je rezultat kvalitete naše gradnje kao i pružanja usluge. Svim kupcima, kao i potencijalnim kupcima stojimo na raspolaganju. Sve relevante informacije možete dobiti u sjedištu kompanije, ul. Branilaca Bosne bb, Lukavac, pozivom na broj +387 35 550 300, kao i na kontakt mail

aam2

„Budućnost je sada“, dodaju iz Delte.
Svim kupcima stručni Delta tim stoji na raspolaganju, gdje svakodnevno dolaze i daju svoje prijedloge za preuređenje enterijera po njihovim željama. Kompanija Delta vrijedno radi na zadovoljstu kupaca, te se stoga svakodnevno kreiraju razne opcije i mogućnosti. Važno je istaći da je u ponudi i opcija stana „d“ koji je prvobitno projektovan kao dvosoban stan, postoji mogućnost, naravno ukoliko to kupac želi da pretvori u trosoban stan u tri verzije i na taj način dodatno poveća komfornost.

aam2aam2aam2

Kompanija se potrudila da tako isto od stana C i stana D isprojektuje jedan četverosoban stan od cca 114 m2. Pogledajte u nastavku:aam2
Više informacija o stanovima kao i sve druge informacije možete potražiti na našoj facebook stranici, web stranici, kao i na olx profilu..

https://www.facebook.com/AamdooLukavac/?ref=aymt_homepage_panel
http://www.delta-lukavac.ba/
http://dnekretnine.olx.ba/

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Kvalitet je naš prioritet!

Delta Group

Društvene mreže

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Izrada i održavanje © 2021 | Mono Digital