Delta Lukavac: “Ne bojimo se konkurencije!”

Delta Lukavac: “Ne bojimo se konkurencije!”

[row fluid=”row”][column span=”4”]delta[/column][column span=”8”]Dinamika izvođenja radova na zgradi AAM 2 odvija se prema unaprijed postavljenim ciljevima i trenutno se izvode unutarnji radovi i radovi na postavljanju fasade koja će biti debljine 12 cm u crvenim tonovima njemačkog proizvođača “Sto”.

Zgrada je projektovana da bude funkcionalna i kvalitetna, a to će se postići upotrebom najboljih materijala i komponenti dostupnih u Evropi.

– Mi dajemo 10 godina garancije, što nije praksa u našoj zemlji, to je dokaz o kvaliteti gradnje. Lift od inoxa za 9 osoba renomirane švicarske firme „Schindler“ nije nešto što često viđate u BiH, a pogotovo ne u Lukavcu. Tako je i sa termo-blok opekom debljine 30 cm, pregradnim zidovima debljine 30 cm, organskom fasadom debljine 12 cm u najskupljim crvenim tonovima njemačkog proizvođača „Sto“ i drugim iznimno skupim segmentima gradnje.

Poznato je da je granit izuzetno luksuzan materijal, a njime planiramo obložiti podove hodnikasvih zajedničkih dijelova zgrade, kao što je u AAM 1.
[/column][/row]
[space]
Izjavili su iz kompanije Delta i dodali:

– Skrenuli bi pažnju i na šestokomorne profile sa troslojnim “termo love” staklima firme „Gealan“ i na upotrebu ekološki prihvatljivih bio materijala u cilju očuvanja zdravlja budućih stanara, kao i vrste korištenih materijala u izgradnji kako bi koštanje održavanja nakon 10 godina bilo minimalno. Mislimo na sigurnost i udobnost naših stanara, pa gradimo odvojene hodnike sa interfonima na etažama i protupožarnim stepenicama i sve što drugi nemaju. Ističu iz kompanije Delta.

delta

– Naravno, svi naši stanovi posjeduju vrhunsku zvučnu i termo izolaciju a za još bolji komfor ugrađeni su i klima uređaji.

Da stanari AAM 1 zgrade ni nakon nekoliko godina nisu zaboravljeni, pokazuje nedavna angažovanost firme Delta consalting na izgradnji smetljarnika.

delta

Važno je istaknuti da će zgrada posjedovati vlastiti rezervoar vode kapaciteta 10.000l i pumpno postrojenje koje ima zadatak da u kompetnom sistemu vodosnadbjevanje održavaju pritisak od 6 bara uz pomoć frekventnog ventila. U slučaju nestanka gradske vode, navedeni kapacitet rezervoara je dovoljan za korištenje vlastite vode u naredna 24 sata.

delta

Isto tako, u slučaju nestanka električne energije, zgrada posjeduje vlastiti agregrat za snadbijevanje električnom energijom koji ima za zadatak da u slućaju nestanka električne energije od strane elektroprivrede snabijeva stubišnu rasvjetu, lift i pumpnu stanicu.

delta

[heading tag=”h5”]Mi se ne bojimo konkurencije, kvalitet je na prvom mjestu.[/heading]

Sve relevante informacije možete dobiti u sjedištu kompanije, ul. Branilaca Bosne bb, Lukavac, pozivom na broj +387 35 550 300, kao i na kontakt mail [email protected]. , ili putem web-a:
https://www.facebook.com/DeltaGroupTim/
http://www.delta-lukavac.ba/
http://dnekretnine.olx.ba/

Del mio commento deve acquistare il Vardenafil, con tali fluttuazioni associate interessante osservazione introdotto nel corpo del periodo massimo o puoi acquistare Escape2T una confezione di Levitra in qualsiasi città in Italia. Allora mi sono rivolto al internet e sono i farmaci che non possono essere pubblicizzati ed esposti sul bancone della farmacia.

Kvalitet je naš prioritet!

Delta Group

Društvene mreže

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Izrada i održavanje © 2021 | Mono Digital