U Milerovoj ulici počinje gradnja Delta kvarta

U Milerovoj ulici počinje gradnja Delta kvarta

Delta Group Lukavac uskoro će početi gradnju dvije nove zgrade u Milerovoj ulici u Lukavcu.

Stambeni poslovni objekat se sastoji od prizemlja i 9 spratnih etaža i 88 stanova u zgradi Delta 4, kao i 60 stanova u zgradi Delta5.

Lokacija objekta je prometno povezana sa gradskim jezgrom a projektovan je i zadovoljavajući parking prostor.

U prizemlju objekta smješten je poslovni prostor, zajedničke prostorije za stanare, prostor za pumpna postrojenja sa rezervoarima za sanitarnu vodu i prostor za podstanicu centralnog grijanja, kao i stambeni prostor. Nije zaboravljen Inox lift vodećeg proizvođača liftova u EU – Schindler.

Stambene jedinice, tj. stanovi na spratovima su različitih površina, od garsonjere 26,18 m², 31,35 m², 36,45 m², dvosobnih sa kvadraturama 47,88 m², 50,24 m², 51,52 m², 59,74 m² i 60,27 m² , do trosobnih sa kvadraturama 63,35 m² , 64,20 m² , 65,85 m², 66,70 m² , a po potrebi i želji kupca mogu se spajati stanovi i dobiti četverosobne i petosobne sa većom površinom.

Svi stanovi su osunčani i osvjetljeni, te u svemu zadovoljavaju propise i preporuke za stambenu gradnju.

Kao i uvijek do sada, prvi kupci će imati mogućnost izbora stanova, ali i najpovoljnije cijene istih.

–Kupci će moći sami odlučivati o svom životnom prostoru, jer smo ostavili i mogućnost da se opredijele između više varijanti jednosobnih stanova ali i mogućnošću izvedbe manjih dvosobnih stanova. Ne može se kvalitetna zgrada napraviti za godinu dana, izjavili su za naš portal iz Delta Group-a.

Sve relevante informacije možete dobiti u sjedištu kompanije, ul. Branilaca Bosne bb, Lukavac, pozivom na broj: +387 35 550 300, kao i na kontakt mail: [email protected] ili putem web-a:

https://www.facebook.com/DeltaGroupTim/

http://dnekretnine.olx.ba

 

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Kvalitet je naš prioritet!

Delta Group

Društvene mreže

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Izrada i održavanje © 2021 | Mono Digital