Delta kvart: Počela prodaja stanova, pogledajte raspored

Delta kvart: Počela prodaja stanova, pogledajte raspored

Kako smo najavili prije nekoliko dana, Delta Group Lukavac počela je gradnju dvije nove zgrade u Milerovoj ulici u Lukavcu, a prodaja stanova je počela. Poslovni objekat se sastoji od prizemlja i 9 spratnih etaža i 88 stanova u zgradi Delta 4, kao i 60 stanova u zgradi Delta 5. Kao i uvijek do sada kada je Delta Group u pitanju, prvi kupci imaju mogućnost najpovoljnije kupovine i izbora stanova. Kupci kod nas odlučuju o svom životnom prostoru, jer smo ostavili mogućnost da se opredijele između više varijanti jednosobnih stanova ali i mogućnošću izvedbe manjih dvosobnih stanova. Prodaja stanova je počela, a prvi kupci uvijek imaju najpovoljnije cijene, kao i mogućnost izbora stanova. Napominjemo da se kvalitetna zgrada ne može napraviti za godinu dana, izjavili su za naš portal iz Delta Group-a.

   Iz Delta Groupa napominju da će i ove zgrade biti izgrađene od najkvalitetnijih materijala i u skladu sa najvišim standardima savremenog dizajna, koji ovim domovima pružaju osjećaj istinske prefinjenosti. Također, biće jedinstvene od ostalih zgrada u Lukavcu jer će sadržavati:

REZERVOAR ZA VODU

  Zaboravite na nestašicu vode – zgrade će posjedovati vlastiti rezervoar za vodu koji je u slučaju nestanka vode dostatan za 24 sata kontinuiranog snadbijevanja zgrade.

INOKSNI LIFT

Zaboravite na strah od lifta – u zgradu je ugrađen inoksni lift marke Schindler 3300, smješten u zelenoj zoni klase A i kreće se brzinom od 1,6m/s što je ujedno i najbrži lift u Lukavcu. Isti lift se nalazi u Delta City zgradama. Nosivost lifta je 675kg i prima 9 osoba.

ZABORAVITE NA BUKU

Zaboravite na buku koju stvaraju komšije – zidovi između stanova, stepenišni prostor i prostor za lift su projektovani u duplim zidovima, debljine 30 cm, kako bi se osigurala maksimalna zvučna izolacija.

  Zaboravite na vanjsku buku – vanjska stolarija je od PVC profila Gaelan, šestokomorna sa troslojnim „termo lowe“ staklom i ugrađenim aluminijskim roletnama.

PARKING

Zaboravite na gužvu na parkingu – kompleks Delta kvarta posjeduje veliki parking prostor.

BLINDIRANA VRATA

Zaboravite na provalnike i lopove – svaka stambena jedinica dobija visokokvalitetna protivprovalna vrata.

MOGUĆNOST VIZUALIZACIJE

Zaboravite na dizajn iz „80-tih“god.prošlog stoljeća – pregledajući tlocrtna rješenja, kupci imaju mogućnost vizualizacije stana kao i aktivno učešće u odabiru podnih i zidnih pločica, tarket podova te sanitarne opreme. Ne zaboravite na nevjerovatnih deset godina garancije na zgradu! Sve relevante informacije možete dobiti u sjedištu kompanije, ul. Branilaca Bosne bb, Lukavac, pozivom na broj: +387 35 550 300, kao i na kontakt mail: deltalukavac@gmail.com ili putem web-a:

https://www.facebook.com/DeltaGroupTim/

http://www.delta-lukavac.ba/

http://dnekretnine.olx.ba

Kvalitet je naš prioritet!

Delta Group

Društvene mreže

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Izrada i održavanje © 2021 | Mono Digital